Sex speeltjes zijn erg vriendelijk voor jouw lichaam, maar kunnen erg onvriendelijk voor elkaar zijn wanneer ze samen met andere materiaal soorten worden opgeborgen. Het is van essentieel belang om zeer zorgvuldig om te gaan met je Sex speeltjes, zeker wanneer ze niet worden gebruikt. Bewaar je de diverse soorten samen (speciaal latex, natuurlijk aanvoelend materiaal, silicone, rubber, en jelly Sex speeltjes) dan weet je zeker dat je problemen krijgt. Ze kunnen gaan samensmelten of vervormen, ze worden in elk geval onbruikbaar voor het doel dat jij voor ogen had. Dus bewaar alsjeblieft je Sex speeltjes gescheiden van elkaar en voorkom teleurstellingen.

We hebben je kunnen overtuigen om alles gescheiden te bewaren?
Mooi, dan ben je verzekerd van langdurig en prettig speelplezier. Je wordt tegenwoordig wel een handje geholpen, veel producenten denken met je mee en leveren vaak een opbergzakje of fraai doosje bij hun Sex speeltjes.
Mocht je dit niet hebben: een sok, papieren zak of eenvoudige kartonnen doos zorgen er al voor dat je Sex speeltjes gescheiden bewaard kunnen worden.  
DOEN Maak je Sex speeltje altijd schoon voor het bewaren NIET DOEN Sex speeltjes samen bewaren
DOEN Controleer je Sex speeltje voordat je hem opbergt NIET DOEN Sex speeltjes elkaar laten raken
DOEN Bewaar elke Sex speeltje in zijn eigen vakje of zakje NIET DOEN Vochtige Sex speeltjes alvast opbergen
   
  

Hoe bewaar je Sex speeltjes van glas

Sex speeltjes van glas dien je net als andere Sex speeltjes altijd zorgvuldig gereinigd op te bergen. Het liefst voor zover mogelijk in hun eigen beschermende verpakking. Leg dus nooit diverse glazen speeltjes samen in een verzameldoos waar ze elkaar kunnen raken. Zo vermijdt je kruisbesmetting (schoongemaakte Sex speeltje raakt een onvoldoende gereinigde Sex speeltje) en voorkom je beschadigingen.
Hou je hieraan, zodat je lang plezier hebt van je  glazen Anal sex toys.Meer weten over:
Hoe reinig je Sex speeltjes