filter_list

Filter

Bundelvoordeel Anaal vibrators tot wel 25% korting

Bij veel van onze vibrators krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
✓ Nu ook Avondbezorging mogelijk Informatie pagina
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Vibrating Double Vibrator

'Double Trouble'..... of dubbel plezier. 1 plus 1 = 3. De vagina dildo is al geweldig, de anale dildo heerlijk lang, samen zijn ze al een...

27,96

visibility
shopping_cart

Real Deal Anaal Vibrator

Real Deal Anaal Vibrator. Deze vibrator is door zijn slanke vorm uitstekend geschikt voor degene die het plezier van anaal penetreren wil...

11,95

visibility

Nexus Revo Intense zwart/zwart

Nexus Revo Intense levert nauwkeurige stimulatie van de prostaat voor degenen die een meer intense rit willen.

129,95

Anaal vibrator

Het verschil tussen een ‘gewone vibrator’ en een anaal vibrator is vaak alleen de slankere vorm, hierdoor zijn ze makkelijker in te brengen in de endeldarm. De anale vibrator kan natuurlijk even goed door de man als de vrouw gebruikt worden.
Het gebruiken van een anale vibrator verhoogt de zintuigelijke waarnemingen, er zitten immers ontzettend veel zenuwuiteinden in het perineum en de bekkenbodem. Hierdoor worden bij gebruik van een anale vibrator zowel door de man als de vrouw de ook het omgevingsgebied geprikkeld. Dit komt een vaginaal orgasme en het orgasme bij penis masturbatie zeker ten goede.
Het kan heel fijn zijn om speciale anaal vibrators te gebruiken , maar een noodzaak is dit niet. Hou je van een goed gevulde anus dan zal je misschien meer genieten van een wat realistischer dildo vibrator. Het stimuleren van de anus met een kleine anaal vibrator kan de anus toegankelijker maken voor het anaal inbrengen van een anaal toy.

De soorten en verschillen van de anaal vibrator

De anaal vibrator kan bestaan uit de min of meer traditionele penis vorm, maar evengoed uit een buttplug uitvoering, of juist een hele smalle vibrator, de vibrerende anaalketting maakt natuurlijk ook onderdeel uit van de anaal vibrator. Welke vorm en het gebruik van de anaal vibrator het best bij jouw seksbeleving passen zijn vaak erg persoonlijk en kun je alleen maar voor jezelf vaststellen door het uit te proberen.
Bovenstaand hebben we de voornamelijk Unisex anaal vibrators beschreven, natuurlijk zijn er ook vibrators specifiek voor de man, dit zijn de zogenaamde Prostaat vibrators.

De Prostaat vibrator, dé anaal vibrator voor de man

Niet voor niets genieten de mannen enorm van het inbrengen van een buttplug of anderszins in de endeldarm. Zo’n 6cm vanaf de ingang van de anus bevindt zich aan de buikzijde de Prostaat oftewel de voorstanderklier, (zo groot als een walnoot en rondom de urinebuis geplaatst, vlak onder de blaas) is deze klier zeer gevoelig voor druk en stimulatie van buitenaf. Vandaar dat er al snel na de opmars van de vrouwen vibrator er werd nagedacht over een goede manier om de Prostaat te kunnen stimuleren.
De eerste prostaat stimulators met vibratie bestonden nog uit de min of meer buttplug vormen, maar werden al weldra ingehaald door de meer verfijnde prostaat vibrators. Prostaat vibrators kunnen geweldige orgasmes teweeg brengen, en je zelfs handfree laten klaarkomen bij het goed aansturen met je bekkenbodem spieren van de prostaat stimulator en vibrator.

Anaal vibrator voor haar

Voor haar zijn er nog meer soorten vibrators beschikbaar, zij kan kiezen uit de normale vrouwen vibrator,  anaal ingebracht, maar natuurlijk ook voor een combi model van een vrouwen vibrator èn een anaal vibrator gecombineerd zoals de G-spot vibrator en P-spot vibrator.

Meer weten over:
Hoe reinig je anaal vibrators (en andere sex speeltjes)

Meer weten over:
Hoe bewaar je anaal vibrators (en andere sex speeltjes)

 


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2017 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops