filter_list

Filter

Bundelvoordeel G-spot Vibrator tot wel 25% korting

Bij veel van onze G-spot vibrators krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, morgen in huis
✓ Nu ook zondagbezorging mogelijk Informatie pagina
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Lucid Dream Vibrator 14 Purple

Lucid Dream Vibrator 14 Purple. Een zeer leuke, apart vormgegeven, nieuwe lijn vibrators van het wereldberoemde merk Doc Johnson.

24,95

De G-spot vibrator vindt feilloos je G-spot

De G-Spot vibrator is er in vele uitvoeringen, de overeenkomst is dat ze allen feilloos je G-spot weten te beroeren. We hebben hier ook plaats ingeruimd voor de G-spot vibratie eitjes en de G en P spot vibrators ook wel bekend als toverstafjes. . Biggi  heeft de G-spot vibrator. G-Vibe heeft een combinatie van clitoris verwenner en G-spot vibrator. . De Rock Chick van Rocks-Off heeft alles verenigd in een uniek design die moet je gewoon eens samen proberen. En wat dacht je van een G-spot, clitoris en anale zone verwenner of de dubbele Gvibe Mini vibrator.

De G-spot is een uiterst gevoelig inwendig plekje ter hoogte van de voorwand van de vagina. Veel vrouwen vinden het prettig als hun G-plek geprikkeld wordt tijdens het vrijen. Ze is voelbaar als je een vinger in de schede brengt, met de handpalm naar de buik gericht, daarom hebben G-spot vibrators een gebogen vorm. 

Meer weten over:
Hoe reinig je vibrators (en andere sex speeltjes)

Meer weten over:
Hoe bewaar je vibrators (en andere sex speeltjes)

 


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2017 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops